Tirza Nap – 2e jaars

Atlas oversteeg alle verwachtingen die ik in het afgelopen jaar had, ik zou het zeker aanraden. Als aperitief een warm welkom zonder oordeel en met open armen van het huis, een bord vol karakter en hechtheid als voorgerecht met een volle geestelijke nasmaak. Het hoofdgerecht bestond uit prachtige ludieke online activiteiten, bemoedigende kringen en vergaderingen met een vleugje onzin en een opkomende zon bij de laatste hamerslag. Als toetje een Italiaans sorbet met romantische sterrenhemels, authentieke wijn, late avonden en een ontspannen sfeer. De rest van het menu is ook veelbelovend; de volgende keer probeer ik ook de fysieke borrelsalade en een dressing van zelfgeschreven moties. Ik kijk er naar uit weer terug te komen!

Harmen van Wezep – 4e jaars

Jaja, we hebben er weer eentje hoor; een vijfsterrenreview! Ik geef ze niet snel weg en dat laat wel zien dat het menens is dit keer. Dit dispuut moet je een keer hebben geprobeerd! Na drie jaar ervaring kan ik zeggen dat Atlas hetgeen is dat iedereen in zijn/haar leven nodig heeft. Niet alleen is het een warm bad vol diversiteit, openhartigheid, begrip, medeleven, studentikoziteit en gezelligheid, tevens is het een thuishaven voor vriendschappen die voor het leven worden gecreëerd! Atlas is niet te vatten in een omschrijving of een paar woorden; lid zijn bij Atlas is een ervaring!

Niels Trimp – 2e jaars

Atlas is een prachtige groep van verschillende mensen, juist deze diversiteit maakt Atlas zo tof! Goede gesprekken, gezelligheid, gekkigheid en het ontstaan van goede vriendschappen is de perfecte samenvatting!!

Liselotte Schipper – 4e jaars

Vanaf het eerste moment heb ik me hier welkom gevoeld en ieder jaar heb ik het idee dat het leuker en leuker wordt. Atlas is de plek waar ik mezelf kan zijn, waar ik me thuis voel en waar ik vrienden heb gemaakt die naar alle waarschijnlijkheid een leven lang meegaan. Het is een dispuut vol gekkigheid, plezier en studentikoziteit, maar waar ook altijd ruimte is voor een goed gesprek. Van te voren had ik nooit gedacht dat deze groep zo belangrijk zou worden voor me, maar onderhand kan ik Atlas onmogelijk nog wegdenken uit mijn studententijd.

Arlana Vrees – 3e jaars

Dit gestructureerde hoopje chaos heeft nog wel eens de neiging om laat te komen, maar dat is niet een van de grootste kenmerken gelukkig. Waar dit dispuut je vooral sterk in is, is de openheid onder de leden die vol enthousiaste van alles het beste proberen te maken en ze dat ook altijd lukt. Lid zijn van een vereniging in je studententijd is de beste keuze die je kan maken, en dan ook een Atleet mogen noemen zonder bij een roeivereniging te zitten is helemaal je droom 😉